van Dijk consultancy        

06-23637555

Welkom, u heeft zojuist de eerste stap in de goede richting gezet!Wat doen wij?


Advisering voor het MKB volgens een geheel nieuw concept!

Zelfs de kleinste veranderingen in een onderneming kunnen de grootste effecten hebben. Of dit nu op financieel of operationeel gebied is. Veranderen loont!

In tijden van crisis wordt het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Bezuinigingen komen in de regel vaak voor.

Van Dijk consultancy richt zich op het verbeteren van de bedrijfsvoering op verschillende niveaus. Hierbij spelen duidelijkheid en transparantie naar de ondernemer toe een belangrijke rol.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook adviezen op maat, wat u het prettigst vindt!
Mogelijkheden


 Er zijn talloze mogelijkheden, van het verbeteren van debiteurenbeheer tot aan minder verspilling van grondstoffen door een goed voorraadbeheer.

Maar ook Kaizen events, efficiënt omgaan met productietijd d.m.v. Six Sigma en Lean, hulp bij process stapling om het proces in kaart te brengen en niet te vergeten de hulp en ondersteuning voor de ondernemer zelf. 

Dit zijn nog maar enkele mogelijkheden. 
Betaalbaar!


Vaak wordt er gedacht dat financieel/ operationeel advies een grote kostenpost is. Maar niet bij van Dijk consultancy. Er zijn vele mogelijkheden. Of dit nu een opstart van een verbetertraject is of begeleiding hierin. In een persoonlijk gesprek mag u altijd uw wensen aangeven, wij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheden zijn en u weet waar u aan toe bent.

Geïnteresseerd?


Heeft dit uw interesse gewekt? Ga over tot actie in stap 2 en neem vrijblijvend contact met ons op.